Afbeelding1 Bazanyte

Bazanyte de toetssteen voor een gouden idee

Bazanyte biedt een uniek platform!

Bazanyte biedt een uniek platform waarop particulieren en bedrijven, middelen en ideeën worden samengebracht. Bazanyte staat voor gegarandeerd succes bij de ontwikkeling van uw gouden idee naar product of dienst. Door goed projectmanagement wordt de ‘time to market’ sterk verkort en de kans op uw succes vergroot. Bazanyte en de mensen achter de schermen ondersteunen het innovatieproces van idee tot en met realisatie!
De naam ‘Bazanyte’ is afgeleid van de basaniet steen.  In het verleden werd deze gebruikt als een toetssteen om de kwaliteit van het goud te controleren.

Er zijn vele ideeën, maar welk idee is nu goud waard?

Het Bazanyte platform en de initiatiefnemers erachter helpen u om een idee te ontwikkelen tot een marktrijp product. Het platform is toegankelijk voor iedereen. Het platform draagt zorg voor een goede verbinding en interactie tussen particulieren en bedrijven. Bazanyte gaat echter alleen voor top ideeën, zodat een ieder waar voor zijn geld krijgt. Daarom worden vooraf alle ideeën zorgvuldig gescreend door experts. Bazanyte werkt daarom samen met gerenommeerde partijen. Tevens beschikken het platform en de initiatiefnemers  over een groot netwerk en expertise.

Hoe werkt het?

In de Idea (idee) fase wordt  de kansrijkheid van het idee getoetst en bepalen Bazanyte samen met de bedenker wat er nodig is om het idee te realiseren. Vervolgens wordt in de Rank (beoordeling) fase op het platform van Bazanyte het idee aan het grote publiek als de toekomstige afnemers gepresenteerd. Van dit grote publiek wordt d.m.v. reviews een concreet beeld van de kans van slagen van het idee verkregen. Uiteraard wordt er voor gezorgd dat het intellectueel eigendom van het  idee beschermd is. Het succesvol realiseren van een idee vraagt meer dan alleen geld. Het is belangrijk om over de juiste kennis en faciliteiten te beschikken. Bazanyte matcht (koppelt) de bedenker aan de juiste partners die het  idee volgens verwachting kunnen realiseren. De bazanyte partners zijn uitvoerig gescreend en voldoen aan de kwaliteitskeurmerken.

De gematchte partijen kunnen helpen bij het ontwerp, de productie of het vermarkten van het idee.
In de Fund fase wordt er geld opgehaald om het idee te realiseren. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden zoals crowdfunding, een lening bij de bank, een informele investeerder of een combinatie hiervan. De uiteindelijke voorwaarden bepalen Bazanyte en de bedenker  samen.  Er zijn verschillende mogelijkheden,  er kan bijvoorbeeld voor gekozen worden om een stuk van uw aandelen te verkopen of voor een lening met een terugbetaalregeling of in vorm van natura. Nadat de ontwikkeling is gerealiseerd kan er door de bedenker voor worden gekozen om het idee, licentie of het product te verkopen in de Trade fase.

Bazanyte_02

Voortdurende proces bewaking van idee naar gegarandeerd succes

Partners van het Bazanyte zijn onder andere Collin Crowdfund, een deskundig, toegankelijk en transparant crowdfundingsplatform voor gevestigde, kredietwaardige MKB-bedrijven, die financiering zoeken voor hun ambities. Serieuze investeerders bereiken via Collin mooie rendementen tegen verantwoorde risico's

Inaday kan, als je op zoek bent naar de beste bescherming voor uw product of merk, binnen één werkdag het product of merk beschermen. Dat doen ze met hun onderzoeks- en registratiediensten, waarbij ze ook adviseren hoe het product optimaal kan worden beschermt.     

De Jong & Laan accountants en adviseurs weet alles van de verschillende fases van een bedrijf. Zij durven namelijk te beweren dat ook zij heel ondernemend zijn, net als de bedenker van een idee die het wil gaan realiseren. Ze weten hoe het is om een bedrijf te beginnen. Welke vragen bij een bedenker of ondernemer door het hoofd spoken en welke emoties komen kijken bij het financieren van een nieuw idee of product.

Als bedenker en grondlegger van dit unieke platform en het daaraan gerelateerde proces is Marc Hakvoort trots dat hij mensen echt op weg kan helpen om van een gouden idee gegarendeerd een succes te maken.

Bazanyte_03
Bazanyte_04
Bazanyte_05
WAT VINDT U NU EEN GOED IDEE? RANK UW GOUDEN IDEE!

Nieuwsgierig hoe dit voor u van toepassing kan zijn?

marc-nieuwsgierig

Wij helpen u graag met uw vragen of keuze

Marc Hakvoort, CEO