cn-banner

Lees meer over Braat 1844

Een familiebedrijf met passie voor licht!

Benieuwd naar de positieve invloed van licht? Welkom bij Braat glasconstructies 1844! Braat 1844 beschikt over een rijke historie en is voor u de specialist in het adviseren, ontwerpen, ontwikkelen, produceren, bouwen, leveren en installeren van de meest uiteenlopende (lichtdoorlatende) glasconstructies voor het juiste daglicht in uw gebouw via dak en gevel. Braat 1844 is in staat vrijwel alle daglicht toetredingsproblemen voor u op te lossen en ook de zeer complexe werken in uitvoering te nemen. Daarnaast leveren we ook lichtstraten, lichtkoepels, rook- en warmteafvoeren. We brengen u daglicht, voor uw optimale welzijn!

Braat glasconstructies 1844 maakt deel uit van de Hak4t groep. Kennis, gedrevenheid en innovatiedrift staan al meer dan 30 jaar aan de basis van Hak4t (Hakvoort) groep. In totaal werken dagelijks meer dan 50 medewerkers vol energie, inzet en geloof aan onze producten. Allemaal met een duidelijk doel voor ogen: u als tevreden klant. Technische alleskunners vormen het hart van ons bedrijf. Zij denken met u mee, om zo tot de meest efficiënte oplossing te komen. Mede hierdoor heeft Hak4t een goede positie in de bouw....en hebben de broers Paul en Marc Hakvoort samen met alle enthousiaste medewerkers de Hak4t groep uitgebouwd tot wat het nu is: Een hard werkend familiebedrijf met passie voor licht!

Presentatie website KW
Presentatie website KW2
Presentatie website KW3
HAK4T BRIGHTEST LIGHT SOLUTIONS - HISTORIE
Presentatie website KW4
Presentatie website KW6
Presentatie website KW5
INSPIRATIE - VISIE - MISSIE
Presentatie website KW7
Presentatie website KW8
MARKTPOSITIE - KERNWAARDEN

Hak4t brightest light solutions powered by nature!

Elke dag brengt de zon ons gratis licht! De atmosfeer maakt het dynamisch wat betreft kleur, intensiteit en richting. Hak4t (Hakvoort) noemt het natuurlijk daglicht. Dit natuurlijke daglicht is het meest duurzame licht dat permanent kan worden toegepast, omdat het de aarde niet uitput. Duurzaam verlichten in een gebouw start dus met dit gratis daglicht. Door dit natuurlijke daglicht optimaal te benutten en alléén bij een tekort aan daglicht te ondersteunen met dynamisch kunstlicht, of het teveel aan daglicht te remmen door zon- en warmtewering, ontstaat een uniek lichtklimaat. Mens en dier voelt zich hierbij zó optimaal dat ze zelfs betere prestaties leveren. Het innovatieve lichtconcept van Hak4t is op meerdere vlakken 'bright'.

De Hak4t groep handelt onder de merknamen Hakvoort daglicht, Hakvoort kunstlicht, Hakvoort zonwering, Braat glasconstructies 1844 en Goedlicht. De Hak4t groep is actief in Nederland, België, Engeland, Duitsland en Scandinavië. We maken lichtoplossingen voor gebouwen in de (semi)overheid, commercieel vastgoed, industrie, agrarische sector en woningbouw waarbij lichtdoorlatende constructies in glas en/of kunststof leidend zijn. Dit wordt indien nodig aangevuld met LED kunstlicht of geremd met zonwering en waar mogelijk geïntegreerd met zonne-energie. De missie van de Hak4t groep is om mensen en dieren te helpen zich goed te voelen, beter te presteren en meer uit het leven te halen door de invloed van zoveel mogelijk natuurlijk daglicht. Door onze unieke lichtoplossing kan tot 100% bespaard worden op het energieverbruik en mensen voelen zich prettig bij dit licht. De productiviteit van werknemers neemt toe en dus ook het resultaat voor het bedrijf. De Hak4t groep kan dit doen voor onze klanten als één partij, fullservice.

Kijk voor meer toelichting in net iets meer dan één minuut de onderstaande infographic

Nieuwsgierig hoe dit voor u van toepassing kan zijn?

marc-nieuwsgierig

Wij helpen u graag met uw vragen of keuze

Marc Hakvoort, CEO